Atelierul Floricel vine in intampinarea tuturor iubitorilor de flori cu servicii special concepute pentru a oferi produse de calitate. Stim ce astepti sa primesti atunci cand iti doresti flori de calitate, aranjamente flori sau flori pentru birou unice. Noi iti oferim o experienta florala de neuitat, personalizata in functie de ceea ce tu vrei sa transmiti.

Noi credem ca oamenii trebuie sa traiasca in armonie cu natura, sa o respecte si sa ii faca loc in viata lor cat mai mult posibil.

Noi nu dorim numai sa onoram comenzile si doar atat. Vrem mai mult. Iubim atat de mult florile, incat ne dorim sa transmitem dragostea noastra pentru ele si celor care le iubesc la fel de mult si inteleg adevarata insemnatate a unor aranjamente florale reusite, facute din suflet si cu multa pasiune.

Ne bucuram mult sa putem impartasi cu tine bucuria adusa de flori. Am reusit intotdeauna sa scoatem in evidenta farmecul florilor integrate in aranjamente flori, totul fiind posibil datorita comunicarii deschise si constante pe care o avem cu fiecare client.

Tu faci parte din echipa!

La Atelier Floricel, orice sugestie este binevenita, orice idee poate sta la baza unui proiect floral spectaculos. Noi dorim sa oferim fiecarei persoane iubitoare de flori prilejul de a transpune in realitate ceea ce isi doreste.

Asiguram flori si aranjamente florale pentru:

  • Evenimente private (nunti, botezuri, aniversari, etc.)
  • Evenimente corporate (lansari produs, zile speciale, etc.)
  • Flori in dar (cadouri, aniversari, 1-8 Martie, Craciun, etc.)
  • Decor interior (Terarii, tablouri verzi, etc.)
  • Flori la birou
  • Workshop-uri

Una dintre cele mai importante decizii pe care trebuie sa le iei in organizarea evenimentului tine de alegerea furnizorului de flori si aranjamente. Trebuie sa fii sigur ca faci alegerea cea mai buna si colaborezi cu cineva care iti intelege viziunea si o poate transpune in realitate.

Noi iti ascultam cu atentie toate dorintele si iti oferim asistenta in fiecare etapa a planificarii, venind intotdeauna cu propuneri de solutii creative care te vor surprinde.

Concret, noi ne putem ocupa de un eveniment asa cum se cuvine prin asigurarea decorului floral adaptat specificului sau. Fie ca e vorba de un eveniment restrans, privat, intim sau de unul grandios, cu mai multi invitati, ne angajam sa facem din el o reusita si sa pregatim de fiecare data flori evenimente si aranjamente flori care sa impresioneze. Pentru noi, calitatea este intotdeauna pe primul plan, de aceea noi comandam special florile pentru fiecare eveniment in parte.

Proiectul nostru incepe inca din momentul in care semnam contractul, pe intregul parcurs al derularii lui, comunicarea excelenta si personalizarea aranjamentelor florale fiind prioritatile pe care ni le impunem.

Floricel este un atelier de design floral personalizat, care a aparut din pasiunea si dragostea pentru natura si tot ce inseamna ea.
Facebook AtelierFloricel.ro
Bucuresti | Romania | 0723 588 863 | office@atelierfloricel.ro