Workshop-uri

De cate ori nu ti-ai dorit sa iti poti face propriile aranjamente flori sau sa gasesti chiar tu solutii pentru a alege cele mai bune flori evenimente la ocaziile speciale din viata? Sau poate vreti sa le aratati copiilor cum sa creeze cele mai frumoase buchete, aranjamente, tablouri verzi, un terariu sau alte decoratiuni din flori.

Noi organizam in mod regulat si workshopuri florale in care ii invatam pe cei mici si cei mari deopotriva sa se joace cu florile intr-un mod cat mai creativ. Putem organiza un workshop tematic la sediile firmelor, la gradinite sau alte institutii.

Daca doriti sa le oferiti angajatilor sau colaboratorilor posibilitatea de a se relaxa si a invata ceva util, le puteti face o surpriza rezervand un astfel de workshop pentru ei, deoarece noi lucram atat cu persoane fizice, cat si cu persoane juridice.

Feedback-ul pozitiv primit de la cursantii nostri de-a lungul timpului ne-a determinat sa diversificam gama de activitati, sa facem totul cat mai interactiv si placut. Alaturi de noi, oricine poate descifra „secretele” florilor si va invata cum sa creeze cele mai frumoase decoratiuni din flori.

Floricel este un atelier de design floral personalizat, care a aparut din pasiunea si dragostea pentru natura si tot ce inseamna ea.
Facebook AtelierFloricel.ro
Bucuresti | Romania | 0723 588 863 | office@atelierfloricel.ro