Tablouri verzi

Terarii

Aceste elemente de decor sunt realizate de regula din muschi, licheni de Islanda, si plante cu frunze. Toate materialele folosite au trecut printr-un proces de conservare, ceea ce inseamna ca vor ramane pentru mult timp in aceeasi stare, neavand nevoie de apa sau alt tip de intretinere. Recomandam amplasarea tablourilor la distanta de orice sursa de caldura si ferite de lumina directa a soarelui pentru a evita uscarea excesiva si decolorarea.

Una dintre cele mai importante calitati ale acestor tablouri verzi este versatilitatea lor. Acestea pot fi folosite la amenajarea a numeroase tipuri de spatii interioare, inclusiv receptii, birouri, spatii comerciale, gradinite, sali de asteptare, etc.

Tablourile verzi constituie un element de decor unic si pot fi un cadou extrem de apreciat pentru cei care iubesc deopotriva arta si natura. Impactul elementelor naturale asupra amenajarii interioare a unui spatiu este semnificativ. Imbinarea diferitelor specii de plante (licheni, ferigi, muschi, amaranthus, iedera etc.) cu alte elemente naturale, cum ar radacinile de mangrove sau drift wood, creeaza astfel o adevarata opera de arta peisagistica. Este important de retinut ca tablourile verzi nu necesita udare.

Daca te-ai hotarat sa creezi un decor unic in casa ta, te asteptam pe la noi pentru a crea impreuna macheta unui tablou verde personalizat.

Floricel este un atelier de design floral personalizat, care a aparut din pasiunea si dragostea pentru natura si tot ce inseamna ea.
Facebook AtelierFloricel.ro
Bucuresti | Romania | 0723 588 863 | office@atelierfloricel.ro