Flori la birou

La Atelier Floricel, pasiunea noastra pentru flori si imaginatia pe care ne-o exersam zi de zi lucrand cu florile au dat nastere unor aranjamente speciale de flori pentru birou. Oferim servicii de calitate prin care livram flori proaspete ce isi mentin prospetimea si frumusetea timp de mai multe zile.

Aranjamentele florale pot fi oferite la diferite ocazii sau pot fi comandate pentru a decora interiorul unei receptii, zonele de asteptare sau salile de conferinte. La cerere, florile pot fi insotite si de un mesaj transmis destinatarului.

Satisfactia fiecarui client este prioritatea noastra, iar acolo unde putem schimba sau imbunatati ceva, o vom face cu placere. Aducem culoare si creativitate in spatii comerciale, hoteluri, magazine, birouri sau companii. Un aranjament floral deosebit va bucura cu siguranta pe oricine.

Livram intotdeauna flori proaspete, alese cu grija in functie de cerintele spatiului care le va gazdui. Indiferent de marimea companiei tale, florile vor aduce sigur o schimbare in atmosfera de lucru, dar si un plus de intimitate si ospitalitate. Noi nu ne ocupam numai de livrare, ci si de intretinerea aranjamentelor florale respective, asadar oferim servicii complete.

Comanda va fi plasata in baza unui contract iar livrarea florilor se va face saptamanal sau bilunar, in functie de abonamentul ales.

 

Floricel este un atelier de design floral personalizat, care a aparut din pasiunea si dragostea pentru natura si tot ce inseamna ea.
Facebook AtelierFloricel.ro
Bucuresti | Romania | 0723 588 863 | office@atelierfloricel.ro