Flori in dar

Gestul de a darui flori cuiva este foarte apreciat in societate si denota eleganta si bune maniere. Pasiunea noastra pentru flori te va ajuta sa gasesti exact buchetul de flori pe care il cauti. Am pregatit o selectie speciala de flori in dar pentru cele mai exigente asteptari si preferinte diverse.

Atentia noastra la detalii si expertiza in domeniu ne recomanda in fata clientilor pentru acest serviciu. Aici, totul este personalizabil. Poti face o programare, iar impreuna vom crea buchetul dorit, 100% personalizat, exact asa cum il vrei.

La atelierul floral Floricel vei gasi buchete pentru aniversari, aranjamente florale, flori ce pot fi oferite in semn de multumire, la aparitia unui nou membru al familieri, de Ziua Indragostitilor sau cu alte ocazii speciale (1 Martie, 8 Martie etc.). Puteti alege sa daruiti flori cu orice ocazie pe care vreti sa o marcati in mod special si nu numai, noi credem ca orice zi este una potrivita pentru a darui flori.

 

Floricel este un atelier de design floral personalizat, care a aparut din pasiunea si dragostea pentru natura si tot ce inseamna ea.
Facebook AtelierFloricel.ro
Bucuresti | Romania | 0723 588 863 | office@atelierfloricel.ro