Buchete

Buchetul miresei este poate cel mai admirat accesoriu de la o nunta, alaturi de rochia ei. Noi intelegem cat este de important ca fiecare buchet sa fie in armonie cu cea care il poarta si, de aceea, alocam cel mult timp detaliilor care tin de alcatuirea acestuia incepand de la cromatica si forma pana la simbolistica florilor.

Alaturi de tine, putem crea buchetul potrivit, cel pe care il vei purta cu drag cu tine in ziua nuntii. Trebuie doar sa te gandesti la florile care vrei sa-l alcatuiasca sau sa vii la noi pentru a gasi impreuna solutia potrivita. Putem alege flori de sezon, flori exotice mai rare sau iti putem crea buchetul preferat din orice combinatie dorita.

Tu ce ti-ar dori de la un buchet mireasa? Raspunsul il gasesti pe AtelierFloricel.ro !

  Se apropie ziua cea mare a nuntii tale. Toate detaliile sunt puse la punct; locatia e stabilita si rezervarile sunt facute deja de cel putin cateva luni, verighetele sunt cumparate – cele mai frumoase pe care le-ai gasit pe piata! – iar familia si toti prietenii ti-au raspuns la invitatiile pe care le-ai compus cu atata drag. [Continua sa citesti…]

 
Floricel este un atelier de design floral personalizat, care a aparut din pasiunea si dragostea pentru natura si tot ce inseamna ea.
Facebook AtelierFloricel.ro
Bucuresti | Romania | 0723 588 863 | office@atelierfloricel.ro