FAQ

1. Cu cat timp inainte de eveniment trebuie sa fac rezervarea datei?

Recomandam ca intalnirea noastra initiala “save the date” sa aiba loc cu cat mai mult timp inainte de evenimentul pe care il organizati dar o perioada minima ar fi 4-6 luni. In principal, ar trebui sa faceti o rezervare pentru a va asigura ca suntem disponibili in data aleasa de voi, dar si pentru a avea suficient timp sa punem la punct toate detaliile.

2. Exista flori disponibile numai intr-o anumita perioada a anului?

Da. Anumite flori, ca bujorii, ranunculus, anemonele, lathyrus, hortensiile, crinii, liliacul, macii, etc. sunt disponibile numai in anumite perioade ale anului. Pentru a verifica disponibilitatea acestora, te rugam sa ne comunici data exacta a evenimentului. Doar astfel ne putem asigura ca iti aducem florile dorite pentru aranjamente flori sau flori evenimente.

3. Este nevoie sa stiu exact care este stilul evenimentului inainte de intalnirea initiala?

Bineinteles ca nu. In cadrul intalnirii vom detalia impreuna elementele de interes pentru a identifica stilul care ti se potriveste cel mai bine. In cazul in care nu te-ai hotarat ce stil sa abordezi sau ce tip de flori nunta ti s-ar potrivi in ziua marelui eveniment, noi iti putem oferi sfaturi si informatii suplimentare, astfel invat sa poti alege cele mai frumoase flori.

4. Oferiti si recuzita/vase de inchiriat sau va trebui sa le cumpar?

Noi putem pune la dispozitia celor interesati o gama larga de elemente de decor, vase, si suporturi pentru a completa si sublinia foarte bine stilul evenimentului.

5. Imi puteti livra florile in ziua evenimentului?

Cu siguranta. Ne ocupam de livrarea si aranjarea tuturor tipurilor de aranjamente flori la locatia evenimentului. Toate tipurile de aranjamente flori sau flori evenimente sunt livrate in cutii speciale care le protejeaza in timpul transportului, asigurandu-ne ca vor ajunge la tine in cele mai bune conditii. Buchetele, lumanarile si accesoriile florale vor fi preluate de catre client de la atelierul nostru.

6. De ce este nevoie de o intalnire initiala?

In cadrul intalnirii vom afla de la tine toate informatiile esentiale pentru a putea elabora o propunere de design adaptata evenimentului. De asemenea, vom clarifica toate aspectele ce tin de specificul acelui eveniment: elemente de decor, culori, stil, buget etc.

7. Cum putem stabili o o intalnire?

Te rugam sa completezi chestionarul online disponibil pe site-ul nostru si noi te vom contacta pentru a stabili o intalnire.

8. Momentan nu sunt in tara. Cum putem stabili o intalnire?

Aceasta nu este o problema. Multi dintre clientii nostri locuiesc in afara tarii sau calatoresc in perioada organizarii evenimentului. De regula, discutam pe Skype sau telefonic pentru a ne asigura ca totul va merge conform planului.

Floricel este un atelier de design floral personalizat, care a aparut din pasiunea si dragostea pentru natura si tot ce inseamna ea.
Facebook AtelierFloricel.ro
Bucuresti | Romania | 0723 588 863 | office@atelierfloricel.ro