Evenimente private

Reusita unui eveniment tine foarte mult si de modul in care alegem sa decoram spatiul care ne gazduieste, astfel incat sa cream o atmosfera speciala si relaxanta.

Daca organizezi o nunta, un botez, ziua ta de nastere sau o petrecere, noi iti asiguram cele mai frumoase flori evenimente si aranjamente flori la care te poti gandi. Iti venim in intampinare cu cele mai creative idei de design floral care vor face din evenimentul tau unul memorabil.

Atunci cand vine vorba de crearea unor aranjamente florale pentru evenimente private, noi suntem solutia. Creativitatea noastra si diversitatea florilor vorbesc de la sine despre calitatea a ceea ce facem. Designul floral pentru orice eveniment este unic, fiind adaptat specificului spatiului respectiv.

Indiferent de bugetul de care dispui, vom crea ceva special pentru evenimentul tau. Promitem sa armonizam orice spatiu pe care vrei sa il decorezi cu flori. Ne poti contacta pentru aranjamente florale destinate nuntilor, botezurilor, petrecerilor, aniversarilor, majoratelor sau pentru orice alt eveniment care are nevoie de un decor floral deosebit.

Florile noastre sunt intotdeauna proaspete pentru ca sunt comandate special pentru evenimentul tau si beneficiaza de toata ingrijirea necesara pentru ca ele sa ramana la fel de frumoase pe durata intregului eveniment. Abordam o paleta cromatica larga si iti punem la dispozitie o varietate mare de flori evenimente, atat unele cu specific local, cat si flori exotice.

Contacteaza-ne pentru oferta

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Floricel este un atelier de design floral personalizat, care a aparut din pasiunea si dragostea pentru natura si tot ce inseamna ea.
Facebook AtelierFloricel.ro
Bucuresti | Romania | 0723 588 863 | office@atelierfloricel.ro