Evenimente corporate

In activitatea unei corporatii nu exista numai munca, proiecte, deadline-uri etc. Exista si petreceri cu angajatii, receptii oferite invitatilor si partenerilor de afaceri, gale de premiere si alte prilejuri pe care o companie trebuie sa le onoreze asa cum se cuvine.

In organizarea unui astfel de eveniment, decorul este foarte important, indiferent de locul in care s-ar desfasura totul. Viata unei companii este condimentata si cu evenimente in care imaginea ei este consolidata, asa ca trebuie sa fie acordata atentia cuvenita amenajarii decorului floral.

Pasiunea noastra pentru flori este o garantie pentru tine ca standardele pe care le fixezi vor fi atinse. Suntem pragatiti pentru tot ce tine de aranjamente flori pentru evenimente corporate mai mici sau mai mari, in cadru restrans sau cu sute de invitati.

Daca evenimentul prilejuieste lansarea unui concept eco sau are in centru ideea de ecologie si protectie a mediului inconjurator, aceste principii pot fi implementate cu succes.

Aranjamentele noastre florale sunt unice, neconventionale atunci cand tema o cere si personalizate conform preferintei partenerilor nostri corporate. Designul fiecarui aranjament este natural si armonios, rezultat in urma unei planificari riguroase ce tine cont inclusiv de modul in care anumite specii de flori se pot integra in spatiul in care urmeaza sa se desfasoare evenimentul.

Te invitam la noi pentru a vedea intregul nostru portofoliu, care cu siguranta iti va servi drept inspiratie.

Contacteaza-ne pentru oferta

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Floricel este un atelier de design floral personalizat, care a aparut din pasiunea si dragostea pentru natura si tot ce inseamna ea.
Facebook AtelierFloricel.ro
Bucuresti | Romania | 0723 588 863 | office@atelierfloricel.ro