1920_Despre noi-min

Floricel este un atelier de design floral personalizat, care a aparut din pasiunea si dragostea pentru natura si tot ce inseamna ea. Tot ce este verde si floral a contribuit la realizarea proiectului care astazi aduce zambete pe chipurile oamenilor. Ne bucura absolut tot ce presupune folosirea florilor in combinatii unice si pline de creativitate, fie ca e vorba de un buchet de mireasa, flori nunta, flori pentru birou, terariu sau tablouri verzi.

Floricel oglindeste modul in care fiecare client doreste sa exprime ceea ce simte, felul in care oamenii vor sa isi manifeste fericirea sau sa ii faca fericiti pe cei din jur. La Floricel, gasim mereu solutii personalizate pentru a crea cel mai frumos buchet de mireasa, un aranjament unic de flori nunta sau unul oferit unei persoane dragi la o aniversare, un decor pentru un eveniment anume. Fiecare detaliu este gandit in asa fel incat, la final, intregul decor sa spuna povestea ta.

La noi in atelier nu vei gasi un catalog de produse sau liste de preturi. Nu avem buchete de flori sau aranjamente identice, produse in serie. Eu iti garantez ca fiecare produs este unic si rareori un buchet, un aranjament, sau un decor floral este reprodus aproape identic la doua ocazii diferite, acest lucru intamplandu-se doar la cerinta clientului.

Inainte de a incepe orice colaborare, este foarte important sa ne cunoastem, sa stabilim impreuna ce va place si ce nu va place, astfel incat sa putem configura un plan pentru produsul final. Sau, din contra, sa iti poti da seama daca vrei sa colaboram pentru proiectul tau. Daca vom decide ca suntem “a good match”, pe baza celor discutate in cadrul intalnirii initiale, urmeaza sa formulam o oferta preliminara, schitand directia de design si cromatica.

Aceasta oferta va fi ajustata, stabilind impreuna, in functie de preferintele personale, ce s-ar potrivi mai bine cu tema evenimentului si locatia aleasa. Astfel, promitem sa venim in intampinarea ta cu cele mai inspirate idei in materie de flori si design de eveniment, indiferent de locul in care el se va desfasura.

Rezervarea datei (“save the date”) este garantata prin plata unui avans de 50% din valoarea ofertei preliminare, in termen de 7 zile de la data transmiterii acesteia, astfel va asigurati ca vom fi disponibili pentru evenimentul vostru. In cazul in care, plata nu este efectuata in termenul mentionat, data devine disponibila pentru ceilalti clienti cu care ne aflam in discutii.

Dupa plata avansului, pe parcursul clarificarilor ulterioare, pot surveni modificari ale elementelor cotate, oferta finala urmand a fi ajustata corespunzator. Flexibilitatea de care dam dovada in alcatuirea ofertelor si disponibilitatea de a oferi alternative in functie de preferintele florale au fost intotdeauna extrem de apreciate de catre clientii nostri si constituie un element de diferentiere in activitatea noastra.

I must have flowers, always and always.

Claude Monet

Din bucuria pe care o simt atunci cand sunt inconjurata de flori a luat nastere Floricel. Acest atelier floral este locul in care, dupa nopti nedormite si emotii nesfarsite, asteptarile se materializeaza in cel mai frumos zambet si cele mai calde multumiri. Pentru acest lucru, cred sincer ca nimic nu este prea greu atunci cand lucrezi cu florile. Ele te asteapta cuminti sa le iei la joaca si sa le dai mai departe daca le promiti ca vor crea cea mai autentica bucurie.

Cu drag,
Gabriela S.

Floricel este un atelier de design floral personalizat, care a aparut din pasiunea si dragostea pentru natura si tot ce inseamna ea.
Facebook AtelierFloricel.ro
Bucuresti | Romania | 0723 588 863 | office@atelierfloricel.ro