Decor interior

La Atelier Floricel avem multe proiecte de suflet create de noi special pentru a se potrivi spatiului interior. Acestea includ atat aranjamente florale personalizate, cat si elemente naturale de decor compuse din licheni stabilizati si muschi de padure sau terarii. Toate elementele care compun decorul natural sunt conservate cu ajutorul unor tehnici sigure, care si-au demonstrat eficienta de-a lungul anilor in numeroasele proiecte finalizate de noi cu succes.

Interiorul casei tale poate fi unul spectaculos, plin de elemente naturale. Suntem specializati si in proiecte ce vizeaza crearea unui decor interior al locuintelor si spatiilor publice cu ajutorul elementelor naturale. Astfel, spatiul tau personal, cel in care vii zi de zi acasa sa te relaxezi alaturi de intreaga familie, va capata o noua dimensiune, aceea a naturii.

Nu numai casa ta merita decorarea cu tablouri verzi, ci si biroul tau, asa ca ne poti chema inclusiv la sediul firmei tale sa iti prezentam ideile noastre.

Floricel este un atelier de design floral personalizat, care a aparut din pasiunea si dragostea pentru natura si tot ce inseamna ea.
Facebook AtelierFloricel.ro
Bucuresti | Romania | 0723 588 863 | office@atelierfloricel.ro